Erityisen tuen rippikoulu

Ilmoittautuminen päättyy:30.04.2018 23:59
Suurin osallistujamäärä:10
Nyt ilmoittautunut:5

Erityisen tuen rippikoulun leirijaksot pidetään Holman kurssikeskuksessa Klaukkalassa 14.4 ja 11.6-15.6. Konfirmaatio on Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 45, Vantaa) la 16.6 klo 12.00. Rippikoulun leirimaksu on 150 e. Erityisen tuen riparilla huomioidaan erityisesti kehitysvammaisten rippikoululaisten yksilölliset tarpeet. Ripariryhmä on pieni ja jokaiselle rippikoululaiselle tehdään oma henkilökohtainen opetussuunnitelma. Ripari on mahdollista suorittaa päivärippikouluna tai ympärivuorokautisena leiririppikouluna. Opetus on selkokielistä, toiminnallista ja elämyksellistä.
Henkilökohtaisen avustajan hakemiseksi rippikoulu hyvä kirjata jo hyvissä ajoin omaan
palvelussuunnitelmaan ja tarvittaessa vahvistus riparipaikkaan on mahdollista saada pyydettäessä
jo ennen ilmoittautumisajan umpeuduttua. Lisätietoja ja ilmoittautumiset kehitysvammaistyön
diakoni Kristiina Tuohimaa-Salmiselta, p. 050 433 4232 tai myöhemmin osoitteessa